Stayokay partner Urban Pole Vault Series

Stayokay, dé hostelgroep van Nederland, heeft zich per direct verbonden aan de Urban Pole Vault Series. De spectaculaire polsstokwedstrijd, geïnitieerd door topatleten Eelco Sintnicolaas, Femke Pluijm en Menno Vloon, wordt voor het vierde jaar op rij georganiseerd. Stayokay huisvest het internationale deelnemersveld zodat ze optimaal aan de start verschijnen in Apeldoorn, Alphen a/d Rijn en Wormerveer.

 

Met onder andere de Afrikaans recordhoudster, de Tunesisch & Israëlisch kampioen, atleten uit België, Duitsland & Frankrijk én natuurlijk de Nederlandse toppers is het deelnemersveld sterker dan ooit. Stayokay biedt dé flexibele oplossing voor overnachtingen zodat de atleten door het gehele land een weekend lang kunnen presteren.

 

Sander van den Broek, accountmanager Sport van Stayokay spreekt enthousiast over de samenwerking: ”Wij zijn heel trots dat de atleten bij ons verblijven. Dat is niet voor niks, want een verblijf bij Stayokay is als logeren bij vrienden. Wat een ideale setting is voor de topsporters! De atleten kunnen bij ons zichzelf zijn, ontspannen voor de wedstrijd of optimaal voorbereiden bij één van de sportvoorzieningen in de buurt van het hostel. Naast een goede nachtrust verzorgen wij ook een goede sportmaaltijd voor onze gasten.”

 

Ook atleet en organisator Eelco Sintnicolaas is erg te spreken over de overeenkomst: “Elk jaar groeien we in de organisatie van deze spectaculaire wedstrijden en met een partner als Stayokay zetten we weer een mega-stap. Er staat een mooie samenwerking waarmee we onze deelnemers én fans gaan verrassen.”

 

Urban Pole Vault Series vindt dit jaar plaats op 30 mei, 31 mei en 2 juni plaats in de thuissteden van Eelco Sintnicolaas (Apeldoorn), Femke Pluijm (Alphen a/d Rijn) en Menno Vloon (Wormerveer). Het evenement maakt onderdeel uit van de Urban Athletics Series en wordt gesteund door onder andere de Atletiekunie. Kijk voor meer informatie op urbanathleticseries.nl.

 

 

OVER STAYOKAY

Je vindt Stayokay op 22 plekken door heel Nederland en op de meest verrassende locaties. Vanuit de hostels kun je alle kanten op: kunst & cultuur proeven in de stad, actief de natuur verkennen of even uitwaaien op het strand. Het mooie van deze locaties is dat je altijd naar huis gaat met nieuwe avonturen op zak. Bovendien vind je in onze hostels overal duurzame hints die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf! Kijk voor meer informatie op stayokay.com

 

Met jaarlijks ongeveer 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

JOIN US

AMBASSADEURS

Eelco Sintnicolaas

Nederlands kampioen meerkamp

Femke Pluim

Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

Menno Vloon

Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

PARTNERS