Maatschappelijke partner: Pole Position

De Stichting Pole Position is dit jaar verbonden als maatschappelijke partner van de Urban Pole Vault Series. Tijdens alle evenementen wordt er aandacht geschonken aan de organisatie én daarbij helpt de Stichting met de organisatie van het evenement in Wormerveer. 

Stichting Pole Position vervult de liefste sportwens van mensen met een verstandelijke beperking.

Een ontmoeting met een topsporter of een keer naar de sportwedstrijd van je dromen. Voor onze helden zijn dit onvergetelijke momenten waar ze soms nog jarenlang met veel plezier aan terugdenken.

In 2013 is de stichting opgericht vanuit het besef dat het voor mensen met een verstandelijke beperking niet vanzelfsprekend is om “even” een keer naar een wedstrijd van je favoriete voetbalclub te gaan of zomaar een keer schaatsen in Thialf te kijken. Er zijn logistieke, financiele, sociale en/ of medische beperkingen waardoor dit niet altijd mogelijk is. Beperkingen die wij wegnemen zodat onze helden een keer onbezorgd kunnen genieten van hun mooiste wedstrijd of hun favoriete sporter.

De stichting draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties om al dez momenten mogelijk te maken.

JOIN US

AMBASSADEURS

Eelco Sintnicolaas

Nederlands recordhouder meerkamp

Femke Pluim

Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen

Menno Vloon

Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen

PARTNERS