URBAN ATHLETICS SERIES

BRENGT ATLETIEK NAAR DE STAD

Het geeft de atleet kick, het zet atletiek verder op de kaart en laat de puurheid van onze sport zien. Urban Athletics Series: atletiek midden in de stad. Van initiatieven in Rotterdam en Apeldoorn tot aan de Nederlands Kampioenschappen in hartje Utrecht. Na het succes in 2019, bundelen we onze krachten ook weer in 2020 met de ‘Urban Athletics Series’.

September 2020

URBAN POLE VAULT SERIES

Klik hier om dit event van Femke Pluim, Eelco Sintnicolaas en Menno Vloon te ontdekken.
Hele jaar door

URBAN ATHLETICS SERIES

Data en steden volgen binnenkort

URBAN POLE VAULT SERIES

Het meest succesvolle atletiekcircuit in de stad zijn de Urban Pole Vault Series. Het concept is vrij simpel. Een samenwerking tussen een sportmarketingbureau, een atletiekclub en een topatleet die samen een polsstokwedstrijd organiseren dat gezamenlijk een circuit vormt. Dit jaar vindt de vijfde editie plaats in Apeldoorn en Alphen aan den Rijn. Met Eelco Sintnicolaas en Femke Pluim als boegbeelden.

Het levert  de lokale verenigingen (AV’34 enAAV’36) mooie exposure op en jonge kinderen komen in aanraking met het polsstokspringen. Daarnaast versterkt het evenement de band met de gemeente en biedt het de verenigingen mogelijke partnerships voor de toekomst.

URBAN ATHLETICS SERIES

Verdeeld over het gehele jaar worden er in minimaal tien evenementen georganiseerd op verrassende locaties in Nederland. Met de Atletiek Pop-Up-Track reizen we door het gehele land. De baan komt op plekken te liggen waar passanten en atleten op een unieke manier de sport kunnen ervaren. Samen met topsporters, verenigingen en gemeente willen we de sport onder de aandacht brengen.