CTS GROUP ‘Official Transport Partner’ Urban Pole Vault Series

De logistiek dienstverlener treedt als partner toe aan de spectaculaire polsstokwedstrijd. Om in vier dagen in drie stadscentra de wedstrijden te organiseren is een logistiek partner van formaat nodig. De organisatie is dan ook trots dat een merk als CTS GROUP zich voor het tweede jaar verbindt.

Met onder andere de Afrikaans recordhoudster, de Tunesisch & Israëlisch kampioen, atleten uit België, Duitsland & Frankrijk én natuurlijk de Nederlandse toppers is het deelnemersveld sterker dan ooit. CTS GROUP draagt er zorg voor dat deze topatleten in alle steden kunnen beschikken over de juiste materialen om tot grote hoogtes te komen.

Edwin Beentjes, directeur CTS GROUP spreekt enthousiast over de samenwerking: “Het is bekend dat wij de atletieksport een warm hart toedragen. Zeker nu drie toppers als Femke, Eelco en Menno zelf een wedstrijd als deze initiëren, zo’n uniek concept voor elkaar hebben gebokst en wij het podium bieden om onze expertise te tonen, kijk ik extra uit naar de samenwerking. We gaan in Apeldoorn, Alphen a/d Rijn en in Wormerveer duizenden atletiekfans verrassen.”

Ook atleet en organisator Femke Pluim steekt haar enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Vorig jaar waren we al erg tevreden met de piekfijne service van CTS, dat ze ook dit jaar meebouwen maakt mij erg trots. Als atleet weet ik hoe belangrijk goede randvoorwaarden zijn en nu weten we 100% zeker dat het een topeditie gaat worden!”

Sinds 1995 is CTS dé betrouwbare partner voor Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak wordt de optimale invulling van zendingen en logistieke activiteiten keer op keer verzekerd. CTS weet zich te onderscheiden door flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie.

Urban Pole Vault Series vindt dit jaar plaats op 30 mei, 31 mei en 2 juni in de thuissteden van Eelco Sintnicolaas (Apeldoorn), Femke Pluijm (Alphen a/d Rijn) en Menno Vloon (Wormerveer). Het evenement maakt onderdeel uit van de Urban Athletic Series en wordt gesteund door onder andere de Atletiekunie. Kijk voor meer informatie op urbanathleticseries.nl.  

JOIN US

AMBASSADEURS

Eelco Sintnicolaas

Nederlands kampioen meerkamp

Femke Pluim

Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

Menno Vloon

Nederlands kampioen polsstokhoogspringen